StoryEditorOCM
Hajdukodržan sastanak

Hajdukova akademija ušla u novu sezonu: Jakobušić dao potporu svim trenerima i djelatnicima, Primorac pozvao na zajedništvo

Piše SPORT SD
8. kolovoza 2022. - 15:06

U kinodvorani na Poljudu je uoči početka nove natjecateljske sezone održan sastanak sa svim trenerima i djelatnicima Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna''. Sastanak su predvodili predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, voditelj Akademije Boro Primorac i njegovi prvi pomoćnici Goran Sablić i Hrvoje Vuković, javlja hajduk.hr.

Predsjednik Jakobušić je najprije zaželio dobrodošlicu Sabliću i Vukoviću kao novim kadrovskim pojačanjima u Akademiji, ali i dao maksimalnu potporu gospodinu Primorcu i svim trenerima i djelatnicima. Najavio je čelni čovjek Bijelih dodatna ulaganja u svim segmentima koja su potrebna kako bi Akademija dosegla jednu novu veću razinu te se osvrnuo na ciljeve koji su prezentirani unutar Strategije Kluba, vezane u razvojnom i rezultatskom smislu. 

Gospodin Primorac je zahvalio svim trenerima na učinjenom do sada te zaželio sreću i uspjeh u idućoj sezoni. Zajedno sa svojim pomoćnicima inzistirao je na zajedništvu uz implementaciju novih ideja, unaprjeđenje analitike, praćenje novih trendova kako bi HNK Hajduk kao klub bio predvodnik razvoja unutar okruženja u kojem djeluje uz maksimalno iskorištavanje potencijala svakog pojedinca. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2023 01:36