StoryEditorOCM
Hajdukza prolazak dalje

Hajdukov strijelac s Kranjčevićeve o važnoj utakmici u četvrtak: ‘Nadam se da će biti pun Poljud, da će navijači...‘

Piše Toni Bilić
11. kolovoza 2024. - 22:13

Aleksandar Trajkovski bio je u 81. minuti strijelac, činilo se, gola za pobjedu u Kranjčevićevoj, na asistenciju Marka Livaje svladao je Lokomotivina vratara Zvonimira Šubarića. No, „bijeli“ nisu izdržali do kraja, primili su gol iz jedanaesterca debelo u sudačkoj nadoknadi.

- Znali smo da će biti teška utakmica, bilo je dosta duela, dugih lopti. Lokomotiva se pripremila na to, igrali su takav vid nogometa, ali mi smo igrali našu igru, stvarali šanse koje smo imali. Nakon što smo zabili gol iz jedne šanse, trebali smo malo bolje zatvoriti utakmicu, reagirati u nekim situacijama i zadržati pobjedu do kraja. No, to je nogomet, odigralo se još devet minuta nadoknade, uspjeli su izboriti penal i zabiti za 1:1 – kazao je poslije utakmice Trajkovski.

Nakon njegova gola, velika je bila radost hajdukovaca, vidjelo se koliko im je stalo do pobjede. Trajkovski je uvjeren da ima još dosta prostora za napredak u igri.

- Moramo se još poboljšati u završnici, dosta se još uigrati i nadam se da će to s vremenom doći sve na svoje mjesto, nadam se što prije. Kad se bolje uigramo, bit će to sve bolje i bolje.

U četvrtak slijedi važan europski dvoboj, na Poljud u uzvratu trećeg pretkola Konferencijske lige stiže Ružomberok.

- Nadam se da će biti pun Poljud, da će nas navijači podržati. Utakmica će biti drugačija od ove u Kranjčevićevoj, nadam se da ćemo pobijediti i ići dalje – zaključio je Trajkovski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 20:55