StoryEditorOCM
HajdukSkupljanje iskustva

Hajdukov junior viceprvak Europe, sin legende ‘bijelih‘, otišao na kaljenje nakon dolaska pojačanja na Poljud

Piše F. V.
12. srpnja 2023. - 12:13

Niko Đolonga (19) otišao je na kaljenje u Solin. Mladi desni bočni nogometaš, standardan član prošlosezonske juniorske momčadi Hajduka koja je ostvarila povijesni uspjeh plasmanom u finale UEFA Lige mladih, posuđen je momčadi s Jadra koja se natječe u SuperSport Prvoj NL.

Nakon što je za ‘bijele‘ potpisao marokanski desni bočni igrač Fahd Moufi (27), zaoštrila se konkurencija na desnoj strani obrane ‘bijelih‘ uz trenutno ozlijeđenog Dina Mikanovića (pubična kost) i Niku Sigura koji je tu poziciju pokrivao u završnici prošle sezone. Stoga se pripremama Solina priključio sin Hajdukove legende Vlatka Đolonge, mladić koji je s ‘bijelima‘ ovog ljeta odradio središnji dio priprema u Sloveniji. U drugom rangu natjecanja talentirani Đolonga će skupljati iskustvo u seniorskom nogometu.

U sklopu ranije dogovorene suradnje s klubom s Poljuda momčadi Solina trenera Marka Loze već su se ranije ovog ljeta na treninzima priključila dvojica prošlosezonskih juniora Hajduka Mateo Jurić-Petrašilo i Antonio Klarić-Kukuz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:00