StoryEditorOCM
Hajdukpočinje ‘ludilo‘

Hajduk saznao s kim otvara europski put, ‘bijeli‘ putuju daleko na sjever, poznata i točna satnica utakmice na Poljudu

Piše Sport SD
19. lipnja 2024. - 14:18

Poznato je s kim Hajduk otvara svoj europski put ove sezone. ‘Bijeli‘ kreću u Konferencijskoj ligi iz drugog pretkola u kojem su nositelji, a prolaskom će to biti i u trećem pretkolu. 

Tako je Hajduk ovog puta mogao izvući dosta lakše protivnike nego prijašnjih godina, a u podskupini ždrijeba potencijalni protivnici su bili Drita s Kosova, HB Tórshavn s Farskih Otoka, Tampere iz Finske, Transinvest iz Litve te pobjednik susreta između velškog Caernarfor Towna i Cusardersa iz Sjeverne Irske. 

Izvlačenjem kuglica u Nyonu je odlučeno da će ‘bijeli‘ igrati u drugom pretkolu Konferencijske lige protiv HB Tórshavn s Farskih Otoka.

Prvi susret na rasporedu je 25. srpnja, dok je uzvrat 1. kolovoza. 

I Rijeka je saznala prvog europskog protivnika ovog ljeta. Naime, ždrijeb drugog pretkola Europske lige u Nyonu je spojio momčad Željka Sopića s pobjednikom susreta između mađarskog Paksija i rumunjske Corvinul Hunedoare.

U Konferencijskoj je ligi i Osijek koji će igrati protiv pobjednika susreta Siauliai (Litva) - Levadia Tallinn (Estonija). Hrvatski klubovi će biti domaćini u prvim utakmicama.

Oglasio se i Hajduk, zna se točna satnica prve utakmice u četvrtak, 25. srpnja na Poljudu s početkom u 21 sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 14:35