StoryEditor
Hajdukbez prave šanse

Hajduk raskinuo ugovor s Markom Martinovićem: priključit će se Ibričiću i Mujanu u Domažalama gdje je dobio trogodišnji ugovor

7. kolovoza 2020. - 21:10
Jakov Prkić/Hanza media

Iz redova druge momčadi nakon Jurice Bajića koji je otišao na posudbu u slovačku Senicu, bilježimo još jedan odlazak, Marko Martinović je prešao u Sloveniju, u Domžale., Hajduk je s njim raskinuo ugovor, pustio ga. Koliko se buke dizalo oko mladog, tada 15-godišnjeg talenta kad je trebao još kao dječak doći u Hajduk, bio je prethodno u Zrinjskom, pa je nešto zapelo s registracijom za Hajduk, čekao je...

Onda je otišao u Benfiku, u Poljudu su se hvatali za glavu... Dvije godine je bio u Lisabonu, e da bi ga Hajduk prije dvije godine slavodobitno pridobio natrag: iz drugog pokušaja došao je vezist Martinović u Hajduk. Mnogo smo slušali o tom darovitom mladiću.

No, čini se da zid nije uspio preskočiti, barem zasad, karijeru sad već 20-godišnjak (8. kolovoza mu je 20. rođendan) nastavlja tamo gdje će mu društvo praviti hajdukovci Senijad Ibričić i Tonći Mujan. Imat će dodirnih točaka za raspredanje o životu i karijeri.

- Dolazim u klub koji je u prošlosti pokazao da računa na mlade nogometaša (to misli na Domžale, op. a.). U drugoj momčadi Hajduka došlo je do promjene generacije, pa mi je prelazak u uredno okruženje gdje su odlični uvjeti za razvoj zaista dobrodošao – rekao je Martinović uz potpis ugovora na tri godine za Domžale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. rujan 2020 08:26