StoryEditorOCM
Hajdukbilić o hnl-u

‘Hajduk radi izvanredne stvari. Nije Rakitić došao u Split radi kave, sunca ili Šolte, došao je osvojiti...‘

Piše Sport SD
31. srpnja 2024. - 08:00

Trener saudijskog Al Fateha Slaven Bilić gostovao je u Dneviku Nove TV nakon što je njegov klub odigrao pripremnu takmicu protiv Lokomtive u Zagrebu.

- Igrali smo dva puta po 30 minuta. Nama fali još igrača, u Arabiji još nisu određeni budžeti i većina klubova nije baš u dobrom stanju. Fali igrača, ali se nadamo da će do početka prvenstva dovesti neke igrače, izjavio je Bilić, a uslijedilo je pitanje o HNL-u.

image

Slaven Bilić

Goran Mehkek /Cropix

- Očekujem uzbudljivu sezonu, sve bi se trebalo vrtjeti oko Dinama i Hajduka. Dobro rade na transferima. Hajduk radi izvanredne stvari, doveli su Rakitića i Gattusa, to su dvije veličine koje dižu ligu. S tim su natjerali Dinamo da bude jako aktivan u prijelaznom roku, to je dobro za ligu. Rakitić dolazi u dobrom stanju, je s 36 godina i nije to Rakitić iz Barcelone, no to ne znači da nije dovoljno dobar da ne donese Hajduku kvalitetu i mirnoću i sve ono što mu nedostaje. Igrači već par godina pucaju pod pritiskom. Nije došao u Split radi kave, sunca ili Šolte. On je ovdje došao osvojiti nešto, rekao je Bilić.

image
Goran Mehkek /Cropix

Slaven Bilić od srpnja prošle godine je na klupi saudijskog prvoligaša Al Fateha gdje je naslijedio grčkog trenera Giorgosa Donisa. Biliću je Al Fateh deveti trenerski angažman u karijeri. Krenuo je u Hajduku, a najdulje se zadržao na klupi hrvatske nogometne reprezentacije, od 2006. do 2012. godine. Velik trag ostavio je i u Engleskoj gdje je vodio West Ham United, West Bromwich Albion i Watford.

Cijeli razgovor pogledajte OVDJE.

image
Vojko Bašić/Cropix
image

Slaven Bilić

Goran Mehkek /Cropix
image
Goran Mehkek /Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 03:50