HajdukDobra vijest!

Hajduk potpisao još jedan ugovor o suradnji; Kos: Stojimo uz partnere svim srcem!

Piše S.A.
27. lipanj 2017. - 23:37
hajduk_inter14-200517

Hajduk je potpisao ugovor o suradnji s trećeligašem Varteksom, dan ranije su to napravili u Dubrovniku, a danas će isto obaviti i u Županji, sa Sladoranom.

Danas u Varaždinu s Varteksom ugovor je potpisao Hajdukov predsjednik Ivan Kos, a sa strane Varteksa (nemojmo ga miješati s Varaždinom), potpis je stavio predsjednik Vedran Šalamun.

- Drago mi je da pristupamo foramliziranju potpisa poslovne i sportske suradnje dvaju klubova u svim segmetima, od razmjene iskustva i znanja do razvoja omladinskog pogona. Sretni smo i ponosni što možemo sudjelovati u radu narodnog kluba koji ima isti način djelovanja kao i mi. Ovim načinom suradnje produbljujemo i formalizirano ono što je već odavno krenulo. Drago mi je da smo potpisali ugovor s klubom koji ima jednaka razmišljanja kao i mi. Ono što je primarno je razvoj omladinske škole, a iz toga bi u budućnosti trebao nastati seniorski rezultat. Stojimo iza Varteksa svim svojim srcem, želimo da klub raste i da se vrati tamo gdje mu je mjesto, a to je Prva liga i plasman u Europu gdje je nekoć bio. I ovim putem im želim poručiti da imaju našu podršku, nadamo se skupljanju i dovođenju još kvalitetnije djece i dovođenje svega na još jednu veću razinu. Vjerujem da ćemo zajedno uspjeti - rekao je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik Hajduka Ivan Kos.

Uz Kosa bili su nazočni i zamjenik predsjednika NO Nikica Krnić i šef Akademije Krešimir Gojun.

 

 

#HAJDUK#NK VARTEKS