StoryEditorOCM
Hajduknikad bolji

Hajduk nije ni provario remi u Osijeku, a stiže novo opasno upozorenje, baš u nezgodan trenutak za ‘bijele‘ oni blistaju

Piše Sport SD
5. veljače 2024. - 13:51

Ovakav ulazak u nastavak sezone na Poljudu nisu očekivali. Od šest mogućih bodova osvojen tek jedan, mršavo i upozoravajuće u beskompromisno najavljenoj borbi za titulu prvaka.

Protiv Osijeka opet ‘bijeli‘ nisu djelovali impresivno. Ako je poraz od Rijeke bio ‘upozorenje u pravo vrijeme‘, onda je remi u Osijeku ipak malo previše. I vrijeme je da se Hajduk konsolidira te vrati u pobjednički ritam. Prilika je već u idućem kolu protiv Slaven Belupa, no eto novog upozorenja za momčad Mislava Karoglana.

Hajduk će i dalje biti bez Marka Livaje, a taj ‘Belupo‘ baš se razigrao. Ajde, nisu mali težak zadatak proti Rudeša, ali nakrcali su im četiri komada, bilo je čistih 4:0. Posljedično, čak četvorica igrača momčadi iz Koprivnice našla su mjesto u SofaScore momčadi kola: Štefulj, Lepinjica, Mioč i Štrkalj. Kako kažu iz kluba, samo jednom su imali više, petoricu nakon pobjede nad Šibenikom u 13. kolu sezone 2020./21.

I eto sad baš u nezgodnom trenutku za Hajduk i zahuktalog Slaven Belupa. Nema opuštanja niti lakih bodova u borbi za pokal. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:49