StoryEditorOCM
HajdukKolo (ne)sreće

Hajduk nehotice u snimci s prozivke otkrio veliku tajnu iz svlačionice, ni Mlakar nije imao ovakve ‘nagrade‘

5. siječnja 2024. - 07:22

Hajduk je u srijedu počeo s pripremama za drugi dio sezone. Na okupljanju i prvoj prozivci igračima su se obratili predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić i trener Mislav Karoglan. Video s odlomcima Jakobušićevog govora objavljen je između ostalog i u prilogu na Hajduk Digitalu. Međutim, pritom nam je u oko zapao i jedan detalj koji je većini prošao nezapaženo.

Dok je Jakobušić držao igračima motivirajući govor, uz njega stajao i Karoglan, u pozadini je bila ploča na kojoj inače trener odnosno stručni stožer crta taktičke postavke, stvari koje žele naglasiti. Rano je u ovoj početnoj fazi priprema za neku tešku taktiku. Međutim, uz ploču u svlačionici stajalo je i kolo (ne)sreće. Kao u nekadašnjem kvizu ‘Kolo sreće‘ voditelja Olivera Mlakara na kojem su bile novčane nagrade, na njemu su zadaci koji čekaju igrače u slučaju da izađu izvan okvira, ako se ogriješe o disciplinu i sl. Poput pravog kola sreće zavrti se i na kojem se zadatku zaustavi, to se mora i odraditi.

image

Hajdukovo kolo (ne)sreće/screenshot Hajduk Digital

Screenshot Hajduk Digital

Naravno, sve je postavljeno u vrlo duhovitom tonu. Napisani su zadaci na engleskom jeziku tako da svi igrači sve razumiju, pa i stranci koji teško svladavaju hrvatski jezik. Evo kakve sve ‘kazne‘, zadaci čekaju ‘bijele‘: trodnevno čišćenje kopački, pjevanje tri pjesme, čišćenje stolova nakon objeda, plaćanje kina za cijelu momčad, hrana iz dostave za cijelu momčad, kupnja više od 100 šampona... 

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 07:13