StoryEditorOCM
Hajdukoš se kladit?

Pa gospodo draga, nije baš takva drama, zar tako malo vjerujete Hajduku? Ipak su ‘bijeli‘ vodeći, promislite opet

Piše SPORT SD
18. rujna 2023. - 16:52

Hajduk je u osmom kolu HNL-a izgubio od Gorice s 2:1. Druga je to utakmica zaredom koju su Bijeli izgubili u prvenstvu, prije Gorice kobna je bila Istra, a u obje utakmice su golovi odluke pali u sudačkoj nadoknadi.

Tako se prednost koju je Hajduk imao nakon bajkovitog početka sasvim istopila. Zadnja pobjeda u prvenstvu je bila još krajem kolovoza u Varaždinu, slavilo se 2:1, sve je tada izgledalo dobro, a slagale su se i kladionice.

Hajduk je po bookmakerima bio izjednačen s Dinamom za osvajanje naslova prvaka (1.90), kada se to zadnji put dogodilo tko zna. 

Nakon dva poraza sve je "po starome". Dinamo je sada uvjerljiv favorit, 1.35. Na Hajduk je koeficijent točno 4. Možda neki u ovome vide i priliku za veću zaradu.

Zanimljivo je da Hajduk trenutno najlošije stoji u cijeloj sezoni. Naime, prije početka sezone koeficijent da će ‘modri‘ biti prvaci bio je samo 1,35, na Hajduk 3, Rijeku 10, a Osijek 15.

Hajduk je i dalje prvi na ljestvici, dva boda ispred Rijeke i Dinama, iako ima i utakmicu više od potonjeg. Slijede tri teške utakmice, Lokomotiva pa Dinamo na Poljudu, onda Rijeka u gostima. 

Koeficijenti na naslov prvaka po kladionicama

Dinamo 1.35

Hajduk 4.00

Rijeka 8.00

Osijek 25.00

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. rujan 2024 11:12