StoryEditorOCM
Hajduk‘lomila se koplja‘

‘Hajduk je rekao nema šanse‘: agent Stipe Biuka otkrio nam je koji su europski klubovi bili u kombinacijama prije nego što su odabrali Los Angeles

2. siječnja 2023. - 15:38

Izlaze pomalo na vidjelo detalji kako se to Stipe Biuk transferirao u Los Angeles FC, bilo je tu zainteresiranih osim Amerikanaca, kao što se navodilo i Sampdoria i Bordeaux i Fiorentina, a prije odlaska u SAD lomila su se koplja nekoliko europskih klubova.

- Brugge je bio najuporniji, dvaput su nas zvali i bili smo sasvim blizu, trebalo je samo da prodaju nekog svog igrača i da finaliziramo dogovor. Imali smo i Freiburg u kombinacijama, a mogu vam reći da je Thiago Motta, trener Bologne bio vrlo zainteresiran. No, prelomili smo, odabrali smo Los Angeles - ispričao nam je Dženis Mujičić, agent Stipe Biuka.

image
Duje Klarić/Cropix

- U Poljudu su sjajno vodili pregovore, kad je u jednom trenutku ponuđen milijun manje, Hajduk je rekao nema šanse - otkrio je Mujičić.

Pisali smo već da su u ugovoru Biuka koji je težak 6,5 milijuna eura prisutni i bonusi, 1,5 milijun koji nije teško ostvariti, pa to zbrajamo na osam: Bonusi tipa prvi nastup za reprezentaciju, prvih 10 golova, najmlađi MVP prvenstva i tome slično...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 05:55