StoryEditorOCM
Hajdukbez praznih mjesta

Hajduk je pogodio u sridu: doznajemo koliko je pretplatnika iskoristilo opciju ‘Sidi na moje misto‘

Piše Ivan Renić
4. listopada 2023. - 15:43

Hajduk je nedavno svojim pretplatnicima omogućio da svoje mjesto ustupe drugoj osobi ako ne mogu doći na Poljud. „Sidi na moje misto”, naziv je opcije ustupanja pretplatničkog mjesta. Time se, dakako, želi izbjeći da poneko mjesto ostane prazno, pogotovo na utakmicama za koje su poljudske tribine rasprodane.

Mjesto se ustupiti može samo preko Hajdukove web stranice i to pod opcijom „Sidi na moje misto”. Svi pretplatnici moraju se registrirati, unijeti broj pretplate i datum rođenja. Svoje mjesto na tribini moguće je „darovati” u utakmicama za koje su ulaznice već u prodaji. Rok u kojem to možete učiniti je do četiri sata prije početka susreta.

image
Ante Čizmić/Cropix

Pun pogodak

Momčad Ivana Leke na Poljudu je od uvođenja ove mogućnosti odigrala dvije utakmice. I koliko je ljudi iskoristilo ovu opciju? Iz Hajduka su nam poslali odgovor s točnim brojkama. Na utakmici protiv Lokomotive 800 pretplatnika ustupili su svoja mjesta. Na derbiju s Dinamom taj je broj bio puno manji – 386.

Pokazalo se to, stoga, kao pun pogodak. Mjesta u slučaju spriječenosti dolaska na utakmicu ne zjape prazna. Poljud je protiv Dinama bio rasprodan, a službeni brojač pokazao je 33.824. Bio je to već treći „full house” u ovoj sezoni. Ulaznice su se rasprodale i za dvoboje s PAOK-om i Rijekom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:09