StoryEditorOCM
Hajdukto je to

Hajduk izašao s novom objavom, sada je jasno koliko će dugo Jure Ivanković voditi prvu momčad ‘bijelih‘

Piše Sport SD
10. travnja 2024. - 16:27

Pitate se koliko će Jure Ivanković dugo voditi momčad Hajduka? Službeno je sada splitski klub najavio utakmicu s Osijekom koja će se u nedjelju igrati pred praznim Poljudom, a evo što kažu:

‘Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 16.30 sati igraju protiv  Osijeka na Poljudu u okviru 30. kola SuperSport HNL. Odlukom Disciplinske komisije HNS-a, Hajduk će sljedeće dvije domaće utakmice, odnosno prvenstvene susrete s Osijekom i Rudešom, odigrati bez prisustva gledatelja na tribinama.

Nakon neopozive ostavke bivšeg trenera Mislava Karoglana, vođenje momčadi na početku aktualnog tjedna, preuzeo je njegov pomoćnik Jure Ivanković te će on sa svojim stručnim stožerom voditi ekipu u preostalih sedam utakmica. 

Bijeli susret s Osijekom dočekuju na trećem mjestu prvenstvene tablice s 55 osvojenih bodova, dok je Osijek četvrti s 42 boda. U posljednjem susretu Hajduk je poražen od Rijeke na Rujevici rezultatom 1:0 dok je Osijek slavio na gostovanju kod Rudeša rezultatom 3:2.

Hajduk i Osijek tri su puta odmjerili snage u aktualnoj sezoni. U prvoj utakmici odigranoj na Poljudu u listopadu prošle godine gosti su pobijedili s 2:0, zatim je Hajduk u studenom slavio s 1:0 na Opus Areni, a treći susret odigran je također Osijeku u veljači ove godine i završio je rezultatom 1:1. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Luka Pušić i Dario Kolarević, a četvrti sudac je Toni Dadić - svi iz Zagreba. VAR sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice‘.

Ivanković će tako dobiti tih sedam kola, neće biti daljnjeg eksperimentiranja, a onda, nadaju se navijači Hajduka nekom pravom, ozbiljnom rješenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:54