StoryEditorOCM
Hajdukzapelo oko trave

Hajduk i Ultra: pregovori i dalje traju, no ugovor još nije potpisan; Može li popularni festival ostati bez Poljuda?

4. lipnja 2019. - 23:59
ultra_split21-080718

Hajduk i Ultra i dalje su bez dogovora! I ugovora koji još nije potpisan.

Splitski klub i vodstvo velike glazbene manifestacije koja bi i ovog ljeta trebala neko vrijeme okupirati Poljud ni na novoj rundi pregovora nisu uspjeli pronaći zajednički jezik. 

Treća strana u postupku je grad Split, vrlo zainteresirana, ali dosadašnji razgovori Hajduk-Ultra nisu donijeli nikakvog ploda. Hajduk opravdano strahuje od lanjskog (i ne samo lanjskog) scenarija kada je poslije koncerta, a na početku sezone u ključnim europskim ispitima i na startu HNL-a travnjak bio izrazito loš.

I stoga klub traži jamstvo da se takvo što neće ponoviti, prije svega da ima upotrebljiv travnjak na korištenje na vrijeme.

A poučeni iskustvima svih ovih godina, postavljanje novog travnjaka je jedina garancija da će travnjak nakon festivala biti na adekvatnoj razini.

No, nisu obje strane na istoj valnoj duljini. Dapače, što se tiče izmjene travnjaka već se i debelo kasni. Da druga strana i pristaje na zamjenu travnjaka, sada su već probijeni svi rokovi. Već se kasni s eventualnom narudžbom novog travnjaka jer još je samo 40 dana preostalo do početka Ultre. Travnjak bi trebalo i naručiti, dostaviti...

Objektivna opasnost je i da će Hajduk stoga i drugo pretkolo morati igrati izvan Poljuda (u Dugopolju). Može li sve dovesti u pitanje i samo održavanje Ultre?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2022 19:53