StoryEditorOCM
Hajdukna godinu dana

Hajduk i Solin produžili poslovno - sportsku suradnju: ‘Ova godina će biti još uspješnija‘

Piše SPORT SD
13. srpnja 2023. - 18:37

U prostorijama nogometnog kluba Solin u četvrtak je svečano potpisano produženje poslovno - sportske suradnje između NK Solin i HNK Hajduk za još godinu dana, objavio je Hajduk na službenim stranicama kluba.

Solin i Hajduk su produžili ugovor o međusobnoj suradnji koja se temelji na razvoju mladih igrača u cilju postizanja što boljih sportskih rezultata. Hajduk se obvezuje omogućiti da njegovi registrirani igrači nastupaju za seniorsku momčad Solina na prvenstvenim utakmicama na temelju dvojne registracije, a suradnja je produbljena na još nekoliko segmenta u odnosu na ono što je ugovorom bilo definirano u prošloj sezoni. 

U ime Hajduka ugovor je potpisao predsjednik Lukša Jakobušić, a u ime Solina predsjednik Miroslav Delić. Uz predsjednika Jakobušića, Hajdukovu delegaciji činili su još sportski direktor Mindaugas Nikoličius, voditelj Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" Boro Primorac, zamjenik sportskog direktora Mirko Žaja i talent scout Mate Radić. Domaćina su još predstavljali sportski direktor Vik Lalić, trener prve momčadi Marko Lozo, u ime Grada Solina gradonačelnik Dalibor Ninčević te predsjednik Gradskog vijeća Zdravko Perko. 

- Prošle sezone započeli smo ovu kvalitetnu suradnju s nogometnim klubom Solin. Nekoliko naših igrača treniralo je i nastupalo za klub s Jadra, a primjer Rokasa Pukštasa najbolji je putokaz svim mladim talentiranim igračima da kroz kontinuitet utakmica mogu steći vrijedno iskustvo i nametnuti se treneru naše prve momčadi. Vjerujemo da će ove godine ta suradnja biti još uspješnija za oba kluba - kazao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius. 

Također, dodajmo da je danas na Poljudu održan sastanak s novim vodstvom NK Croatia Zmijavci koju su predstavljali predsjednik Mirko Gudelj, direktor Petar Todorić, sportski direktor Igor Musa i vanjski suradnik Tomislav Buljan. Razgovaralo se na temu potencijalne buduće suradnje s klubom iz Zmijavaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 11:58