StoryEditor
Hajdukpriopćenje

Hajduk demantirao ćakule: ‘Od kad je Kegalj napustio klub nitko nije pregovarao s njim i njegovim roditeljima o potencijalnom povratku u Akademiju‘

21. svibnja 2020. - 07:32

Dino Kegalj ostaje u Dinamu, Dino Dinamov, igra riječi: 15-godišnji nogometaš, član zagrebačkih „modrih” u Maksimiru je otprije tri godine, rođen u Splitu, ponikao u Mosoru, pa je bio u Hajduku, odakle je otišao znači sa 12 godina.

Sad se pročulo da ga Hajduk navodno želi natrag, pa je objavljeno kako 15-godišnjak ostaje u Dinamu, potpisao je novi stipendijski ugovor, Dinamova web stranica emitirala je izjavu mladića:

- Sretan sam što ću i dalje nositi dres Dinama. Ovdje sam tri godine i lijepo mi je živjeti u ovom okruženju – rekao je Dinamov Dino Kegalj.

I sve je to u redu, nego se provlačilo kako su ga htjeli „oteti” i Osijek i Hajduk i ni po muke za Osijek, u našem okruženju odjeknula je reakcija Hajduka, koji je demantirao kako je nekoć svoga dječaka uopće poželio vratiti i vabio ga na povratak.

Toliko, da su sastavili priopćenje. Da prestanu pisanja koja nemaju osnove. Jer, Hajduk kaže:

- HNK Hajduk nije kontaktirao niti pokušao vratiti našeg bivšeg igrača Dina Keglja iako se navedena informacija proteklih dana pojavila u nekoliko medija. Dino Kegalj je prije tri godine napustio Hajduk, te od tada do danas nitko iz Kluba nije pregovarao s njim i njegovim roditeljima o potencijalnom povratku u Akademiju Hajduka „Luka Kaliterna” – izričiti su iz Poljuda.

Kegalj je upisao tri nastupa za „do 15” reprezentaciju, igra zadnjeg veznog, visok 185 centimetara, u Maksimiru mu tepaju „novi Nikolo Moro”, razumljivo jer je i Moro sa 12 godina odabrao odlazak u Dinamo, doduše iz Solina.

Dinamov novi šef škole, a bivši trener Hajduka Željko Kopić može biti zadovoljan što je zadržao Keglja.

item - id = 1022208
related id = 0 -> 1022195
related id = 1 -> 1022093
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2021 08:54