StoryEditorOCM
Hajdukbijeli protiv istre

Hajduk će u Puli imati sjajnu podršku, Istra 1961 se oglasila posebnom napomenom za navijače Bijelih

Piše SPORT SD
23. kolovoza 2024. - 17:30

Tek u nedjelju igra Hajduk, gostuje u Puli protiv Istre, a već se zeleno žuti klub oglasio priopćenjem, nekoliko važnih smjernica za utakmicu.

"Južna tribina je službeno rasprodana, a zapadna uskoro također. Obilježja gostujućeg kluba dozvoljena su isključivo na jugu."

Znači, napunili su navijači Hajduka onaj gostujući sektor, nema više karata, ponovno će biti sjajna podrška. Uvijek je Hajduku u Puli kao da je domaćin, bude stadion pun pristalica Bijelih. Nije ni drugdje neka razlika, ali u Puli nekako bude posebno lijepo. 

Dozvoljena će biti obilježja Hajduka samo na južnoj tribini, dakle, tko želi bodriti Hajduk s primjerice zapada, ništa od šalova i dresova.

Kreće Hajduk u Pulu po novu pobjedu, a susret protiv kolege Talijana najavio je trener Gattuso:

- Istra je ozbiljna momčad, igraju na čovjeka, barem su tako zadnje utakmice igrali. Igraju agresivno, moramo biti pripremljeni na taj način njegove igre. Trener Tramezzani je jedan od rijetkih s kojima se još čujem. Radili smo oboje i u Sionu. Radi dobro, mentalitet mu je bitan što se tiče njegove igre. Dosta je znatiželjan, čujem se s njim često, znam koje su mu mogućnosti.

Upitan je Gattuso i o prošlim susretima Hajduka i Istre.

- Nije Hajduk baš tako često pobjeđivao Istru, prošle sezone je bilo svega, zadnja utakmica je ostala 1:1. Kao što sam i naglasio, igraju agresivno. Najviše ćemo se pripremiti s početnom postavom. Samo mi moramo biti 100 posto spremni u glavi i nogama.

image
Goran Sebelic/Cropix
image
Mirko Ferlin/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 01:28