StoryEditorOCM
HajdukMario Podrug Marac

Hajdučki puk tuguje: preminuo poznati navijač za kojega je Torcida u velikoj akciji skupljala novac za liječenje

Piše Sport SD
29. lipnja 2024. - 15:20

Hajdučku zajednicu rastužila je vijest o smrti poznatog navijača Marija Podruga. Dugogodišnji navijač Bijelih preminuo je od posljedica teške maligne bolesti. U svibnju se u akciju pomoći uključila i Torcida. Organizirali su prikupljanje novčanih sredstava prije utakmice s Goricom. Ispred svih ulaza na stadion bile su postavljene kutije za donacije. Skupio se veliki iznos za njegovo liječenje, ali danas je ipak stigla tužna vijest o njegovoj smrti.

image
Tom Dubravec/Cropix

- S tugom u našim srcima javljamo da je preminuo naš prijatelj i brat Mario Podrug Marac. Ovim putem izražavamo najdublju sućut njegovoj obitelji i svim prijateljima. Počivao u miru Božjem. Vidimo se na nebeskoj tribini! - napisali su na jednoj navijačkoj stranici na Facebooku.

Torcida je u svibnju objavila kako se u kratkom roku prikupilo više od 50.000 eura za njegovo liječenje u Španjolskoj.

- Kao što svi znate, tokom proteklog tjedna pokrenuli smo humanitarnu akciju kako bismo našem prijatelju s tribine osigurali sredstva za liječenje u Španjolskoj i kako bismo mu zajedno pomogli u borbi protiv teške bolesti. S prikupljanjem potrebnog iznosa nastavljamo i danas! Prije utakmice, na SVIM tribinama Poljuda prilikom ulaska na utakmicu možete ubaciti svoj prilog u donacijske kutije! Također, želimo ovim putem zahvaliti svima vama koji ste se odazvali i donirali. U kratkom smo periodu pokazali kako kuca hajdučko srce i koliko možemo napraviti zajedno. Ajmo i danas, svi ko jedno, srce za našega Marca - stajalo je u proglasu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 15:20