StoryEditor
Hajdukkomentar

Grk je dobar posao struke na Poljudu: sad će i Tudor moći s pravim centarforom dati zamah igri preko krila

20. svibnja 2020. - 22:54

Odjek na „provalu” da je Diamantakos po svemu budući napadač Hajduka, od jeseni 2020. sluti da je to – to. Pogodak. Hajduk ga nije demantirao, doduše nije ni potvrdio, međutim snažan nam je dojam kako je grčki napadač, koji igra u Bundesligi za St. Pauli zapravo već bio u planovima od zime za Hajduk. I da su onda čekali u Poljudu da dođe u momenat isteka ugovora, jer u zimu ga ne bi dobili bez odštete.

Kao što su tražili Ishaka iz Nurnberga ili Čatakovića iz Trenčina, tada se spominjao i Gambijac Jallow iz Salernitane, pa smo zbrajali i zdvajali Čataković ništa, Ishak ništa, Jallow jalov ništa... Nisu to bili povoljni gabariti posla.

Ivan Kepčija, sportski direktor je objasnio da je bolje ne zaletati se, da budemo strpljivi.

Rekao je tada i to da ne sjede skrštenih ruku, pa sad evo i dokaza, Mario Stanić i on po svemu su našli načina da se dogovore s Grkom. Dimitrios Diamantakos, dakle.

Došao bi bez odštete, što mu onda otvara mogućnosti boljeg ugovora za njega samog, ali u trenutku kad je cijela momčad smanjila (privremeno) primanja za 20 posto teško je reći koja je to godišnja gaža, nemamo potvrdu da je i taj detalj dogovoren.

Hajduk će s platnog spiska očito skinuti Hamzu Barryja, a što će pak dolazak Grka u datom trenutku strateški značiti za poziciju Jaira i Eduoka možemo samo špekulirati, a ne bismo prejudicirali.

Uglavnom, osovina Stanić – Kepčija nije mirovala dok je trajala korona-pauza, možda im niti ne odgovara što je Diamantakos već lansiran u orbitu oko Hajduka.

Kako god, dok ne potpiše strpimo se, koliko smo samo lani oko Eduoka prolili tinte dok nije stigla potvrda, Diamantakos, moj konačan odgovor.

„Cvajte” Bundes, Grk... Dobre karakteristike. Sad će i Tudor moći s pravim centarforom dati zamah igri preko krila. Ne odmah, ali uskoro.

item - id = 1022195
related id = 0 -> 1023923
related id = 1 -> 1022595
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2021 05:39