StoryEditorOCM
HajdukNikad nije kasno

Gostovanje u Puli na prvi pogled ne znači baš ništa... Ali, ovo je veliki dan za Ivana Perišića

12. svibnja 2024. - 11:31

Razvaljeni su šampionski snovi Hajduka i gostovanje u Puli na prvi pogled ne znači baš ništa... Ali, nemojmo bit tako surovi i sirovi, nije baš tako. Večeras bi, naime trebala bit velika noć, zapravo veliki dan Ivana Perišića. Prema najavama po prvi put će u svojoj bogatoj karijeri zaigrati u prvih 11 "bijelih". Prvi put sa 35 na leđima. Nikad nije kasno. Dosad je upisao šest nastupa s klupe za pričuve, 17, 16, 26, 24, 45, 45 su minute koje je odigrao dosad za Hajduk.

I pratit ćemo kako prolazi taj svojevrsni debi velikog Perije, koliko se zapravo vratio u istinsku formu pa da bude u pomoć i izborniku Zlatku Daliću.

Naime, jedno je nastupit, odigrati balun iz prve, izbjeći prave dvoboje, a drugo uzlaziti u duele bez straha i bojazni, kvalitetno djelovati svom snagom na svakom dijelu terena, kao pravi akter.

Perišić je pravi junak u svome oporavku, još je bivšem treneru Mislavu Karoglanu skakao po glavi i želio nastupiti što prije, igrati što više. Karoglan je bio oprezan i nije želio da se Perišiću od prevelike želje dogodi zlo, pa bi se Perija i namrštio na bivšeg trenera... Kao da mu je želio reći stavi me, ne plaši se...

image
Ante Čizmić/Cropix

Sad je dovoljno spreman, odnosno dovoljno je vremena prošlo pa da se pokaže na tragu svog pravog reprezentativnog svjetla.

U pameti nam je kako je Perišić ušao u derbi na Rujevici i u nekoliko minuta što je zaigrao napravio je centaršutem više od cijele momčadi Hajduka, namjestio šansu Trajkovskom koju je Aleksandar Makedonski nevjerojatno uspio promašiti.

Perišićev povratak teče ubrzano, on forsira, a sad bi trebao pokazati da je već skoro onaj pravi, onaj stari.

Utoliko je Pula važna etapa za Hajduk i Perišića zajedno.

"Bijeli" se nadaju da će Perišić ostati i biti u pomoć barem do 31. kolovoza, do zadnjeg dana prijelaznog roka i da pomogne, ako ne ništa drugo, a ono da Hajduk u Europi potraje sve do jeseni što mu u posljednje vrijeme nikako nije uspijevalo.

Perišić od prve minute, glavna je priča večerašnjeg gostovanja Hajduka u Puli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 17:32