StoryEditorOCM
HajdukNa druženju

Gennaro je duša od čovjeka: Luca Toni je zbijao šale na njegov račun, a trener Hajduka je pokazao kakva je zapravo osoba

Piše R. R.
14. listopada 2024. - 15:07

Gennara Gattusa trenera Hajduka je za vrijeme igračke karijere pratio glas vrlo ratobornog igrača, onoga koji ne preže uletjeti u fight s bilo kim,. Znao je nasrnuti i Zlatana Ibrahimovića dok je ovaj igrao za Juventus, hvatati za vrat i kondicijskog trenera Tottenhama Joea Jordana koji je slovio za jednog od snažnijih ljudi. 

Pa i sada kao trener vrlo je temperamentan pored aut-linije, prati sve, ukazuje, nerijetko podigne glas... No kad ostavio posao sa strane Gennaro zapravo pokazuje svoje drugo lice, spreman je čak i podnijeti šalu na svoj račun i to mu na neki način ne smeta.

image
David Hecker/Ddp Images Via AFP

Za vrijeme stanke zbog igranja Kupa nacija Gattuso je bio na okupljanju velike generacije „azzurra“ koji su osvojili svjetsku titulu 2006. i gdje su se okupile velike zvijezde i dobro poznate nogometne face poput Luce Tonija, Daniele De Rossija, Gianluigi Buffona, Andree Pirla, Gianluca Zambrotte, Alexa Del Piera, Francesca Tottija.

I upravo je nekadašnji centarfor Luca Toni bio taj koji je svojim fanovima predstavljao društvo za stolom, nekadašnji osvajač Zlatne lopte predstavljao je svoje društvo, počeo od Pirla nastavio s Baroneom, pa De Rossijem i Buffonom, a kad je došao red na Gattusa počelo je zezanje.

- A ovdje imamo... tko je ovo prema vama? - pitao je Toni dok su se ostali počeli smijati. 

- Pa to je Gattuso - dodao je nekadašnji golgeter Fiorentine uz osmijeh na licu.

A Gennaro? Trener Hajduka se blago nasmijao, prihvatio šalu na svoj način i pokazao onu stanu javnosti manje poznatu, zbog koje i je omiljena osoba u društvu gdje ga poznaju. Zapravo rekli bi Dalmatinci „duša od čovika“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 15:08