StoryEditorOCM
Hajduknajveći derbi

Gattuso sprema iznenađenje za Dinamo, Bijeli bi mogli istrčati u ovom sastavu...

Piše Slaven Alfirević
13. rujna 2024. - 11:10

Ne znamo koliko će se treneru Gattusu svidjeti ova objava, ali čini se da se za derbi u Maksimiru opredijelio za vrlo sličan sastav Hajduka kao što je zaigrao protiv Osijeka. Novinarski je bušit da javnost ima što čitat i prave informacije da su na pladnju, a trenerovo i klupsko pravo je sakrivat. Vječna bitka.

U postavu bi mister Rino ubacio samo Melnjaka u odnosu na sastav s Osječanima i to na poziciju desnog(?) beka, umjesto mladog Hrgovića.

Trener cijeni kako igra Diallo na lijevom beku i ne dira ga, desna strana mu je tanka (Moufi ozlijeđen, Sigur dugo odsutan), zatim svidjelo mu se kako je igrao Elez protiv Osijeka, što je i apostrofirao, potom bi očito dao novu šansu Durdovu, a Biuk mu se prema tome nije odmah nametnuo za prvih 11 što ima logike...

image

Dario Melnjak

Duje Klarić/Cropix

Pa bi, bez Uremovića, što nam je iznenađenje, sastav Hajduka za derbi večeras u 20 sati protiv Dinama trebao/mogao ovako izgledati:

Lučić – Melnjak, Elez, Prpić, Diallo – Rakitić – Pukštas, Krovinović, Kalik, Durdov – Livaja.

Melnjaka će zadovoljiti nakon što Meljo nije igrao u posljednje vrijeme, Elez je zaslužio novi nastup, a ne da ga tjeraju kako je otkrio Nikola Kalinić u nedavnom istupu „pranja šporke robe”, a bez Kalika se ne ide niti u šetnju.

Pa da vidimo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 11:41