StoryEditorOCM
Hajdukkamera sve uhvatila

Gattuso složio ljutitu facu nakon velike pobjede, mislio je da pije običnu vodu, reakcija ne može biti iskrenija

Piše Sport SD
22. listopada 2024. - 11:32

Gennaro Gattuso je u kratko vrijeme postao miljenikom navijača Hajduka, kakav je bio igrač, takav je i trener. Borben i srčan, pošten i iskren.

U nedjelju su Bijeli slavili u Koprivnici protiv Slaven Belupa (2:0), nastavio je Gattuso niz bez poraza u prvenstvu na klupi Hajduka.

Hajduk ima četiri boda više od Dinama i Rijeke, a trener Bijelih odmah je dao do znanja svima što misli o prednosti na tablici.

image
Željko Hajdinjak/Cropix

- Ništa. Četiri boda sad su jednaka nuli. To je mala prednost, mi to nećemo gledati i osvrtati se na to. Ako mislimo da je to velika stvar i da smo veliki šampioni onda nećemo postići ništa. Moram reći da ovo nije normalna situacija, i ja sam ovim iznenađen, ali ovo je sve plod jakog rada i treninga. Mi moramo ići utakmicu po utakmicu i ovo sve što vidite je zasluga igrača. Imali smo dobru lekciju prošle godine pa ste vidjeli kako je završilo. Rad i disciplina, utakmicu po utakmicu, pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti. Na kraju sezone ćemo podvući račun - rekao je Gattuso nakon utakmice.

Zanimljiv trenutak uhvatila je kamera nakon utakmice u Koprivnici na konferenciji za medije. Na stolu je bila boca vode, aromatizirana s okusom kokosa, Gattuso je otpio nekoliko gutljaja, pa složio ljutitu facu, nije mu se svidjela, pogledajte...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 11:37