StoryEditorOCM
Hajdukispočetka

Gase se ‘Hajdučke vijesti‘, novi format bit će tjedna emisija o zanimljivostima s Poljuda

Piše Sport SD
12. travnja 2024. - 20:37

Startalo se baš na rođendan, 113. splitskog kluba kada su se emitirale prve Hajdučke vijesti na klupskoj televiziji Hajduka HDTV. Format je zanimljivo zamišljen, da se svaku večer radnim danom u 19.11 sati u dvadesetak minuta prezentira rad kluba i zanimljive teme. 

No projekt je nakon dva mjeseca završen, Hajduk je ugasio Hajdučke vijesti, ali se uvodi novi format, tjedni pregled života i rada u klubu.

- Najzanimljiviju vijest sačuvali smo za kraj jer se tiče baš naših vijesti. Ti-jekom testnog razdoblja Hajdučkih vijesti, koje smo pokrenuli kao prvi sportski kolektiv u Hrvatskoj i šire, osluškivali smo vaše želje i odlučili u potpunosti promijeniti format. Od sljedećeg tjedna emitirat ćemo tjedni pregled  petkom u večernjim satima gdje na jednom mjestu možete sazna-ti najzanimljivije detalje iz prethodnih sedam dana, uz neizostavne razgovore i priloge naših novinara. Uz izmijenjeni i moderni format, HDTV će fokus vratiti na kreativni sadržaj kako bi vam pružili dinamičniji i opušteniji program - rekao je voditelj Hari Kočić u večerašnjim vijestima posljednjim ovakvog tipa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 18:59