StoryEditor
Hajdukrođeni golgeter

Futacs presretan nakon potpisa novog ugovora: Vjerujem da ću se vratiti jači nego ikad

Piše PSD
10. siječnja 2018. - 15:59

Marko Futacs, najbolji napadač HT Prve lige u prošloj sezoni danas će se priključiti suigračima i treneru Željku Kopiću na zimskim pripremama za nastavak sezone. Hajdukova devetka potpisao je novi ugovor s Klubom, a trenutno se nalazi u procesu oporavka i povratka na nogometni travnjak nakon operacije koljena i ozljede koje je zadobio u kolovozu prošle godine.

- Presretan sam što ću ponovno biti danas na Poljudu sa suigračima, hvala svim ljudima iz Kluba koji su mi davali potporu u ovom, za mene, teškom razdoblju. Osjećam se odlično, iznimno sam zadovoljan kako napredujem. Oporavak ide bolje nego sam očekivao, odradio sam dobar posao posljednjih mjeseci, zbog čega sam vrlo pozitivan po pitanju povratka. - optimističan je Futacs.

Uskoro bi trebao početi raditi individualno s loptom, ali i uključiti se polako u proces priprema s momčadi...

- Naporno treniram ne bi li se što prije oporavio. Uskoro ću početi raditi individualno s loptom, a vjerujem da ću se uz dobar rad polako priključiti treninzima momčadi. U veljači će biti šest mjeseci da izbivam s terena, mislim da bi tada trebao početi s pravim treninzima. 

Naravno, najbitnije je ići korak po korak, ali Marko vjeruje da će se vratiti jači nego ikad. Vjerujemo da će nastaviti tamo gdje je stao, a to je tresti suparničke mreže...

- Ne želim žuriti, bitno je da mi se koljeno što bolje oporavi. Polako, ali sigurno. Neću ništa izgubiti ako to bude tjedan prije ili poslije. Sve ovisi kako će mi koljeno reagirati na sve postavljene zahtjeve. Najvažnije je da se osjećam dobro, ali nadam se i volio na svoj rođendan (22. veljače) održati puni trening s momčadi, a povratak na travnjak očekujem krajem veljače ili početkom ožujka. Vjerujem da ću se vratiti jači nego ikad! - poručio je za kraj Hajdukov napadač, sretan zbog produženja novog ugovora.

 

#HAJDUK#MARKO FUTACS

Izdvojeno

04. srpanj 2020 12:59