StoryEditor
Hajdukoptimizam u bijelom

Filip Bradarić: Znam da Hajduk može puno više. Od Nove godine ćemo napraviti sve da to pokažemo i na terenu

26. prosinca 2019. - 22:35

Kauri Filipa Bradarića nije uspio obraniti prošlogodišnji naslov, ali je veznjaku Hajduka pripala nagrada za najboljeg igrača turnira.
- Najbitnije je da je bilo puno ljudi. Publika u Splitu voli ovaj turnir. Svi smo mi sportaši i uvijek želimo pobijediti, ali ovaj put je netko drugi bio bolji i ja im čestitam – sportski je Bradarić primio poraz.

Ljetos se iskusni Bradarić vratio u Hajduk na posudbu iz talijanskog Cagliarija, da se između ostalog i lakše izbori za mjesto na Euru. 
- Iza nas je turbulentna polusezona. Nije na kraju završilo onako kako smo htjeli. Dobili smo malo vremena da se malo odmorimo. Neke promjene su se dogodile. Pripreme kreću 5. siječnja i napravit ćemo sve da u Novoj godini ostvarimo što bolje rezultate i razveselimo navijače – najavio je Bradarić.

A osobni ciljevi u nastavku sezone?
- Biti još bolji. Objektivan sam, mogu puno bolje i dati puno više. Najbitnije je dobro krenuti u pripreme – naglasio je Bradarić.

Novi trener Igor Tudor već je najavio i neke promjene po pitanju impostacije. Ti su u Italiji imao prilike igrati u raznim sustavima. Može li ova momčad odgovoriti tim zahtjevima?

- Sigurno da može. Tudor je trener koji je u karijeri prošao puno toga. Ima veliko taktičko znanje, mnogo toga je prošao i kao igrač. Tu neće biti problema. Znam da ova momčad može puno više. Od Nove godine ćemo napraviti sve da to pokažemo i na terenu.

item - id = 640358
related id = 0 -> 1110683
related id = 1 -> 1070381
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2021 14:40