StoryEditorOCM
Hajdukportugalac sretan

Ferro nakon nove utakmice bez primljenog gola: Znamo da je navijačima teško kad rezultati nisu dobri, teško je i nama

Piše Toni Bilić
18. ožujka 2023. - 22:37

Francisco Ferro sa 16-godišnjim Lukom Vuškovićem čini stoperski par koji je drugi susret u nizu završio bez primljenoga gola, Portugalac kaže kako ih to puni samopouzdanjem.

- Utakmica sa Slaven Belupom je bila teška, znamo da oni igraju nisko i pokušavaju iznenaditi kontranapadima. No, bili smo dobro organizirani, uvijek smo bili spremni na njihove kontre i na kraju je „clean sheet“ savršen i za mene i za momčad jer nam daje samopouzdanje, a zabili smo gol i to je najvažnije – kazao je Ferro.

Na Poljudu je bilo čak 14.000 ljudi, „bijeli“ su imali veliku podršku s tribina.

- Zaista je lijepo da su navijači s nama, znamo da je njima teško kad naši rezultati nisu dobri, ali teško je i nama. Kad su oni iza nas, osjećamo da nešto možemo postići. Hvala im za danas i molim ih da dođu i na sljedeće utakmice, jer zaista nam pomažu za vrijeme utakmica.

Osvrnuo se Ferro i na euforiju koja vlada među juniorima nakon prolaska na Final Four Lige prvaka mladih.

- Razgovarat ćemo s momcima. Normalno je da su uzbuđeni, trebaju proslaviti, ali imaju još dvije utakmice za postati prvaci Europe i moramo im objasniti da su ušli u polufinale, no još ništa nisu osvojili. To je isto kao što smo i mi u polufinalu kupa protiv Slaven Belupa, ali nismo još ništa osvojili. No, zaista mi je drago zbog tih mladih momaka, trebaju uživati u ova dva tjedna pauze. I mi i oni se možemo malo odmoriti – zaključio je Ferro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. ožujak 2023 22:37