StoryEditorOCM
Hajdukhalo, ima li tona?

Nikola Kalinić nakon smjene nije htio ništa govoriti, evo tko se spominje kao novi sportski direktor Hajduka

Piše S. A.
10. rujna 2024. - 18:46

Hoće li se o svemu izjasniti i Nikola Kalinić? Sigurni smo da hoće, bilo bi dobro, istine radi. I budućnosti Hajduka. Kluba koji ne smije ostati pod velom tajni, radi svih svojih navijača i simpatizera.

Nikola Kalinić sada ovako vruć nije želio govoriti ništa. Vruć, a opet dovoljno promišljen poručio je kako će sve kazati - nakon Dinama. Bravo. Nikola je shvatio da nije vrijeme za dolijevanje ulja na vatru, makar je ona rasplamsana od onih koji nisu shvatili da nije vrijeme da je uopće zapale.

No eto, Nikola će progovoriti, za koji dan.

A istovremeno, u kuloarima se pojavilo i ime novog sportskog direktora. Navodno se radi o Hrvoju Vukoviću, bivšem igraču Hajduka koji je karijeru okončao 2009. u Njemačkoj igrajući za Alemmaniu Aachen.

image

Hrvoje Vuković

Nakon što je, zbog ozljede zgloba, definitivno donio odluku o prestanku nogometne karijere bivši igrač “Alemmanije“ iz Aachena i tada polaznik Visoke poslovne škole “Minerva“ 2010. se posvetio organizaciji festivala klupske glazbe u rodnom gradu.

- Nisam ograničen po pitanju glazbe, za svoj gušt čak najviše volim slušati rap i hip-hop, pogotovo TBF u svojoj ranijoj fazi ili “Sinestet“ Saše Antića čiji album “Pepermint“ znam napamet. Naravno, jako volim i klupsku glazbu koja je vani totalni mainstream – otkriva svoj glazbeni ukus 30-godišnji Vuković.

Otkrio je tada našoj Mireli Goreti i zašto je okončao karijeru.

- Zglob koji me kronično muči operirao sam dva puta, a cijelu zadnju sezonu igrao pod injekcijama i tabletama. Jedino što bi mi sada pomoglo jest transplantacija hrskavice, a u pitanju je rizična operacija i duga stanka.

Nema smisla do kraja riskirati zdravlje, a za štake, nakon što sam prošao šest operativnih zahvata, više nemam snage. Nekako sam to prelomio - komentirao je Hrvoje odluku o prestanku nogometne karijere. No od sporta se nije namjeravao definitivno oprostiti.

- Vidim se u svemu... Nogomet mi je super, ali mišljenja sam da prije negoli se počnem baviti nekim drugim zanimanjem u nogometu, trenerskim ili poslom rukovoditeljskog tipa, moram imati još neke reference - smatra Vuković koji studira menadžment informacijskih sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2024 19:23