StoryEditorOCM
Hajdukrezultati ankete

Evo kako ste ocijenili hajdukovce nakon pobjede u derbiju: jasno je tko je najbolji, ali i tko je najlošiji

Piše Sport SD
3. listopada 2023. - 12:13

Nakon velike pobjede u derbiju u nedjelju na Poljudu pitali smo vas koji je hajdukovac ostavio najbolji dojam protiv Dinama. U anketi je sudjelovalo više od 1300 čitatelja, a najbolju ocjenu dobio je strijelac Emir Sahiti (8.8).

Sahiti je bacio u trans navijače Hajduka, bio je to mat u tri poteza. Lučić je ispucao loptu, na centru je Trajkovski glavom produžio za Sahitija, koji je utrčao ispred Moharramija i sjurio se prema golu. Izbio je Sahiti sam pred Nevistića, malo iskosa slijeva, podigao je loptu vanjskim dijelom kopačke i pogodio suprotnu malu mrežu.

Obrana Hajduka odigrala je sjajno protiv Dinama, stoperski par Zvonimir Šarlija i Filip Uremović zaslužio je ocjene 8.1 i 7.6.

Prema čitateljima najlošiji dojam ostavili su Odjidja-Ofoe (5.8), zamijenjen je nakon prvog poluvremena, ušao je Trajkovski koji je kasnije asistirao za gol, Dolček (6.0), u 83. minuti mijenja strijelca Sahitija i Mikanović (6.1), ušao je u igru umjesto Moufija u 90. minuti.

Kapetan Hajduka Marko Livaja dobio je ocjenu 6.9.

U idućem kolu Bijele čeka novi teški ispit, gostovanje na Rujevici kod drugoplasirane Rijeke, igra se u subotu u 18:30 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. prosinac 2023 06:42