StoryEditorOCM
Hajdukjučer, danas, sutra

Evo kad će Raketa uzletjeti, iščekivanje je golemo, a možda se već snimaju tajni kadrovi ‘seviljskog brijača‘ u bijelom

Piše Slaven Alfirević
20. srpnja 2024. - 14:47

Kad će predsjednik? Stigao je predsjednik. Kad će Hajduk dobit novog sportskog direktora? Izabran je i sportski direktor. Kad će bit probran nadglednik za kompletnu struku? Dobro, on sad doista i nije neophodan da bi se žurilo. Nego, kad će trener? E, pa nađen je i trener. I to kakav. Kad je prvi odbio i predomislio se, pronađen je drugi kapitalac, svi ste s njim zadovoljni.

Međutim, hajdučki puk je nestrpljiv, zahtjevan, traži dalje, više i bolje i sad je pitanje kad će Rakitić?! Hajdukovci liježu i bude se s tom mišlju, a ima već nekoliko dana da je dolazak Rakete u bijelo obznanjen kao gotova stvar.

No, čeka se da Raketa doista uzleti iz Seville i bude predstavljen u Poljudu.

image

Ivan rakitić, Marko Bralić i - Messi

Osobni Album/

Iščekivanje je golemo. Je li to večeras usred promenade adidas dresova, nismo imali mira ni u ambijentu Instituta za oceanografiju i ribarstvo, množila su se pitanja. Ako nije u petak, nije li to onda ove subote? Reci ti meni kad će, susrećemo se s upitnicima na svakom koraku... Koliko znamo - nije danas.

E, pa to smo vam htjeli reći, danas, koliko znamo ne morate iščekivati. Mora Rakitić krenuti, doći, pa da onda snime filmić "dobrodošao Raketa", kao ono kad je Lovre Kalinić uplovio u splitsku luku u čamcu s durbinom i pogledom u šampionske daljine što se bliže. Ili kad se išlo u Veronu i Arenu gdje se veličanstvene opere izvode e da bi se autentično privoljelo Nikolu Kalinića na povratak iz grada Romea i Julije u - Hajduk.

Možda je Hajdukova ekipa snimatelja u Sevilli i traži, snima već Seviljskog brijača Raketu?

Ne, to ne znamo, a Rakitić koliko znamo sigurno dolazi, ali - to nije danas...

Strpljenja. Neka vam je mirna subota.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:49