StoryEditorOCM
HajdukSportska nedjelja

Evo gdje možete gledati prijenos Hajdukovog gostovanja u Rijeci, a ako nećete na Gripe i ključni okršaj Splita i Zvezde

Piše Sport SD
7. travnja 2024. - 09:35

Nogometaši Hajduka sezonu pokušavaju spasiti na prvenstvenom gostovanju kod lidera Rijeke na Rujevici. Samo pobjeda bi ostavila sastav trenera Mislava Karoglana u realnoj prilici da se još bori za naslov prvaka s obzirom na sedam bodova zaostatka za momčadi trenera Željka Sopića. Početak susreta je u 19.30 sati. Prijenos utakmice može se pratiti na kanalu MaxSport 1. Pravdu će dijeliti rumunjski arbitar Horatiu-Mircea Fesnic.

Prije toga susreta bivši trener Hajduka Paolo Tramezzani će sa svojom Istrom 1961 biti gost drugoplasiranog Dinama na Maksimiru. Taj susret počet će u 17 sati. Ta utakmica također se može pratiti u televizijskom prijenosu na kanalu MaxSport 1, ali i na državnoj dalekovidnici, na kanalu HRT2. U tom susretu sudi Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline.

Mnogi će u gradu pod Marjanom sigurno ipak ove nedjelje uživo gledati sport. Na Gripama se s početkom u 18 sati igra ključna utakmica zadnjeg kola Admiral Bet ABA lige i dvorana bi mogla biti dobro popunjena. Ako košarkaši Splita iznenade euroligaša Crvenu zvezdu Meridianbet, vodeću momčad ABA lige, osigurat će osmo mjesto i tako izboriti povijesni prvi plasman u play off regionalne lige. Tko ipak ne dođe na Gripe, taj susret može pratiti u tv prijenosu na kanalu Arenasport 2.

image

Shannon Shorter

Vojko Bašić/Cropix
image

Paolo Tramezzani

 

Ante Čizmić/Cropix

 

Standings provided by Sofascore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:37