StoryEditorOCM
Hajdukpobješnjeli ante

Erceg je mlatio hajdukovce na sve strane, a Čulina mu to dopuštao. Pogledajte ‘the best of‘ divljanja napadača Istre

Piše SPORT SD
27. studenog 2023. - 17:11

Pobjedu Hajduka u Puli (2:0) obilježilo je i divljanje Ante Ercega u prvom poluvremenu. Napadač Istre 1961 i bivši igrač Bijelih, bio je standardno nervozan od prve minute, a to se manifestiralo tako što je mlatio sve oko sebe.

U prvom dijelu je napravio čak šest dosuđenih prekršaja, što je predstavljalo polovicu svih faulova njegove momčadi, a usto je imao i gomilu agresivnih prigovora prema sucu Anti Čulini. Iako se u drugom dijelu smirio, općeprihvaćena teza je da drugo poluvrijeme nije ni trebao dočekati na terenu i gotovo nevjerojatno zvuči podatak da mu je Čulina pokazao samo jedan žuti karton...

Ono što je Erceg radio u prvom poluvremenu teško je opisati riječima, stoga smo vam složili kompilaciju njegovog divljanja, svojevrsni "the best of".

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Dodajmo i to da je Istrin napadač "briljirao" samo u statističkom segmentu prekršaja te je susret završio s 9/15 točnih dodavanja, 8/21 dobivenih duela i 15 izgubljenih posjeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:49