StoryEditor
Hajdukpiramida

Enigma u stručnom stožeru Hajduka: kako stvari stoje ostala su mjesta popunjena, Igor Tudor još samo traži trenera vratara

Piše Slaven Alfirević
30. prosinca 2019. - 17:02
rgx time: 2.1934509277344E-5

Ako smatramo da su Jurica Vučko i Hari Vukas upali u stožer Igora Tudora, pa sad tko je desna, a tko lijeva ruka, možemo o tome raspravljati (Vukas je nastavljao samostalne poslove, Vučko se držao uloge sekundanta) dotle je još uvijek prava enigma tko će biti trener vratara u Tudorovu stožeru.

Računamo da to neće biti Tonći Gabrić koji se u prvom mandatu razišao s Tudorom, a sada su smjenom Damira Burića ostali "izvan crte" i Gabrić i pomoćnik Joško Španjić.

Kako će Tudor formirati svoj stožer?

Još nema objave, možda i zbog toga što Tudor formalno na dužnost stupa kako kažu 2. siječnja, to je prvi radni dan u 2020. godini, ali jasno je da je Nova godina početak njegova mandata.

Pa kad kucne i taj (radni) dan objavit će se, vjerojatno tada i kompletan stožer. Ali, još nismo dokučili čije su šanse najveće...

No, znate kako to ide, kuloari imaju svoje križaljke, tako smo uostalom Igora Tudora doveli u gro-plan za Burićeva nasljednika još dok se bivši trener i te kako trudio da pobijedi i Rijeku i Inter Zaprešić i Istru 1961 i da promijeni kotač sudbine, a što mu nije sve pošlo za rukom, a i da jest, štobisereklo, "skuvana mu je bila manistra".

Teška je so rješenja u križaljci glede trenera vratara: na primjer u inozemstvu su i Sandro Tomić (s Antom Mišom u Turkmenistanu), koji je radio s Tudorom, pa Tomislav Rogić (s Igorom Štimcem je u Indiji) kojeg je Tudor doveo u Hajduk na mjesto Gabrića u prvom hajdučkom mandatu... Zoran Varvodić je u Saudijskoj Arabiji (Al Hilal), a Tihomir Bulat nije u inozemstvu, ali je vezan s Istrom 1961...

Spominje se Hrvoje Sunara, zasluženo, u Dugopolju i u reprezentaciji "do 21", polaže uskoro za vratarsku UEFA A licenciju, a svima je u sjećanju ostao sjajan rad i ljudske osobine iskusnog Sinjanina Ivice Roguljića koji je smjenom Siniše Oreščanina odlučio i sam otići i ostaviti, kako je rekao prostor mlađima, premda nije trebao. Danas, njegov minuli poljudski rad mnogi zazivaju natrag.

E sad, u kom smjeru će se Tudor okrenuti još je enigma. Da se zna, već bi izišlo po medijima, budite sigurni.

Ima li još netko da nas iznenadi vijest po Novoj godini?

#HAJDUK#IGOR TUDOR#TRENER VRATARA

Izdvojeno