StoryEditorOCM
Hajdukbezobrazluk

Engleski mediji žestoko napali poznatog pjevača zbog krađe Hajdukovog grba: To je klub čiji navijači kupuju raznu robu i skupljaju novac kako bi mu financijski pomogli

Piše R.R.
24. veljače 2019. - 14:30
2017-05-26T171508Z_1998915777_RC1EC83079B0_RTRMADP_3_BRITAIN-SECURITY-MANCHESTER-GALLAGHER.JPG

Nekadašnji pjevač Oasisa i engleska rock zvijezda Liam Gallagher našao se na žestokom udaru britanskih medija nakon što se otkrilo da je na svoje majice brenda Pretty Green bez dozvole "ukrao" grb splitskog Hajduka. Engleski listovi Mirror i The Sun su najžešći u napadima na Gallaghera smatrajući da zaslužuje veliku novčanu kaznu zbog bogaćenja nad tuđim intelektualnim vlasništvom.

- Nesumnjivo je da ta majica izgleda jako dobro, ali grb na njoj nije Gallagherov dizajn ili njegovo vlasništvo, pokrao je splitski nogometni klub – "vrište" sa stranice The Suna.

Za sada je sigurno da Hajduk nije dopustio Liamu Gallagheru pravo na korištenje grba, dapače u Mirroru prenose i izjavu neimenovanog dužnosnika splitskog kluba koji je kazao kako su cijeli slučaj predali odvjetnicima koji će donijeti odluku o mogućoj tužbi i nadoknadi štete.

- Stvarno je bezobrazno to napraviti, to je stari klub čiji navijači kupuju raznu robu i skupljaju novac kako bi mu financijski pomogli. Ovakva krađa je nešto neoprostivo za svakog nogometnog navijača – dodali su u Mirroru.

Inače sporne majice na tržištu se prodaju za 50 eura po komadu, neki izvještaji govore da je Liam Gallagher ostvario finu zaradu i kako je red da plati odštetu, te robu povuče s tržišta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2023 04:18