StoryEditor
HajdukBRAVO, MARKANE!

Emotivni susret zvijezde Hajduka i malog Ivana koji je pokrenuo akciju #Livaja, ostani

10. lipnja 2021. - 08:00

Ivano Zrilić, šestogodišnji dječak od kojeg je, u "Slobodnoj Dalmaciji" krenula akcija "Livaja ostani", uspio se, kako i zaslužuje fotografirati sa svojim idolom, Markom Livajom, najboljim nogometašem Hajduka, nogometnim umjetnikom, koji nije mogao odoljeti "vapajima" navijača te je odlučio ostati u Hajduku do 2024. godine.

Susreli su se Ivano, tko zna možda neki novi budući Livaja, jer trenira nogomet u NK "Spalato" i "originalni" Livaja na splitskim Bačama, gdje je Marko došao popit kavu sa prijateljima.

Na zamolbu da se slika sa Ivanom, Marko je rado pristao i tako je nastala "povijesna" fotografija, dječaka koji je "kriv" što je Livaja ostao u Splitu i najboljeg igrača Hajduka. Na fotografiji je i dječak Mauro Pavić, koji zajedno sa Ivanom igra u NK "Spalato".

Eto tako je "zatvoren krug".

"Slučajna" fotografija, koja je snimljena u dvoru stana obitelji Zrilić, a zbog koje je posljednjih 10-tak u Splitu pokrenut pokret "Livaja ostani" zasigurno će uči u anale HNK "Hajduk", kao fotografija kojom je, vrlo vjerojatno po prvi puta u Europi, a možda i svijetu, neki nogometaš odlučio ostati u klubu, koji mu baš i ne može ponuditi novca, kao neki drugi.

Ali, kako "nije u šoldima sve", već je nešto i u emocijama, emocija je ovaj puta pobijedila u okršaju sa eurima ili nekom drugom čvrstom valutom.

E, da nan je još osta i Caktaš, di bi nam bija kraj.

item - id = 1104721
related id = 0 -> 1144836
related id = 1 -> 1144835
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2021 05:10