StoryEditorOCM
Hajdukzaiskrilo na presici

Edo Pezzi napao Gattusa pa otkrio: Čuo sam da Gennaro traži Bilića da mu se ispriča

Piše sport sd
27. srpnja 2024. - 16:49

U sjeni Olimpijskih igara počela su pretkola u nogometnim europskim ligama. Hrvatski klubovi dobro su startali, a na tu temu, ali i na otvorenje u Parizu, Petar Vlahov pričao je s Edom Pezzijem. 

Hajduk je s 2:0 svladao predstavnika Farskih otoka:

- Mi u Dalmaciji kažemo da se prvi mačići bacaju u more, ne bih se puno držao te utakmice i igre, koja nije bila briljantna. No veseli me da nakon dugo vremena na stadionu nije bilo nijedne petarde, nijednog incidenta zbog kojeg bi Hajduk platio kaznu. Govorio sam 20 godina da se nećemo riješiti petardi dok Torcida ne donese odluku, dok ne shvate da je to glupo. Torcida je veći pobjednik od momčadi, nije pala niti jedna petarda. Jako sam veseo i zadovoljan zbog toga, kaže Pezzi. 

image
Ante Cizmic/Cropix

On se posebno osvrnuo na događaj s Hajdukove "pressice":, piše HRT.

- Iz srca ću reći što mislim. Gattuso me strahovito razočarao. Dobro poznajem Reyu, koji je bio u Splitu i sve nas je osvojio. Gattuso se ponaša malo podcjenjivački, kao da je došao u neku selendru i misli da sad može raditi što hoće. Toni Bilić je rekao istinu, da je rezultat bio bolji od igre. Ne znam zašto je to tako naljutilo Gattusa da istupi onako primitivno. Posebno sam žalostan da svi novinari nisu napustili pressicu. On je došao ovdje s velikim simpatijama i onda ovako, rekao je i ipak izrekao ekskluzivnu dobru vijest:

image


 

Bozidar Vukicevic/Cropix

- No jutros sam čuo da se Gattuso želi vidjeti s Bilićem vrlo brzo, da se ispriča, vjerojatno je i sam shvatio da je pretjerao. Treneri su u posebnoj tenziji, iako bilo je vremena od utakmice do konferencije za novinare. Ima načina kako se ponašati i odgovoriti na nekorektna pitanja, ali ovo nije bilo lijepo, posebno za Gattusov imidž, no vjerujem da će se to riješiti i da ćemo nastaviti raditi u ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 06:19