StoryEditorOCM
Hajduksrce hajdučko

Džekina supruga, majka petero djece, izgleda brutalno, a sad je objavom rasplamsala maštu navijača Hajduka, ima li vatre

Piše Sport SD
14. lipnja 2024. - 11:16

Stiže li Edin Džeko u Hajduk? Pa kad je već u Dubrovnku, nije mu daleko. Ako ništa, s Hajdukom će provesti barem jedan dan na pripremama, jer ‘bijeli‘ su dogovorili utakmicu s Fenerbahčeom, njegovim sadašnjim klubom.

No, navijači Hajduka maštaju, što Džeko ne bi tu utakmicu igrao protiv turskog giganta? 

Maštu je sada rasplamsala i Edinova supruga Amra koja je na instagramu podijelila objavu iz Dubrovnika, s večere s prijateljima, na kojoj su i dva srca, crveno i plavo. Dva hajdučka srca. Ajde, ne treba se ‘kačit‘ baš na svaki mig, ali zanimljivo je.

image

Objava Amre Džeko

Instagram Screenshot/

Jedan od najuspješnijih bosanskohercegovačkih nogometaša, Edin Džeko, i njegova supruga Amra dobili su četvrto dijete prije godinu dana. Na svijet je stigla mala Hana.

Inače, zajedno su već dobili troje djece - 2016. godine rodila se kćerkica Una, godinu kasnije sin Dani, a u rujnu 2021. kći Dalia. Amra ima i već punoljetnu kći Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Amra, pak, svakodnevno razbija sve moguće predrasude i svakodnevnim vježbanjem pokazuje da nema izgovora. Na savršenoj joj liniji mnogi zavide, a pokazuje da i majka petero djece mora misliti na sebe. Naglasila je to i jednom objavom na Instagramu:

- Nije sebično misliti na sebe i svoju sreću, to je prioritet - kazala je Amra koju na Instagramu prate i Iris Livaja, Ivan i Josipa Perišić...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 11:19