StoryEditorOCM
Hajdukozbiljna provjera

Dvojac standardnih prvotimaca Hajduka propušta utakmicu protiv Fenerbahčea u Grazu, evo i zašto

Piše K.M.
10. srpnja 2024. - 18:35

Hajduk će posljednju provjeru prije povratka u Split imati s turskim Fenerbahčeom. Istanbulski velikan ‘domaćin‘ je ‘bijelima‘ u Grazu, a bit će ovo i prva utakmica priprema za hajdukovce pred publikom.

Osigurao je Fener negdje oko 1000 ulaznica za navijače Hajduka dok je ostale pustio u prodaju svojim navijačima. Moglo se vidjeti na tribinama s navijačima Fenerbahčea i niz zastava Bosne i Hercegovine, kao i onih s ‘ljiljanima‘, a poveznica je nekoliko za to. Jedna od poveznica je i Edin Džeko kojeg bi navijači Hajduka ovog ljeta željeli vidjeti u bijelom dresu, a protiv ‘bijelih‘ ga je Jose Mourinho uvrstio u prvu momčad.

U prvoj momčadi Hajduka nema dvojice standardnih prvotimaca Nike Sigura i Emira Sahitija. Sigur je propustio i jučerašnji ogled s Ruk Lavovom zbog ozljede zgloba, a Sahiti je dobio virozu zbog koje će propustiti utakmicu s Fenerbahčeom.

Nakon ove utakmice ‘bijele‘ čeka povratak u Split gdje slijedi nastavak priprema do prve službene utakmice 25. srpnja, a prije toga odigrat će još prijateljski ogled sa Širokim Brijegom 18. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 15:43