StoryEditorOCM
Hajduknitko kao...

Đoković je sportska priča godine, a Amerikanci se raspisali o njegovom treneru i neraskidivoj vezi s voljenim Hajdukom

Piše P. S.
13. lipnja 2023. - 10:58

Američki The Sun raspisao se o splitskom Hajduku. Nevjerojatna je to i jedinstvena priča u svijetu sporta. Čovjek koji je dosegnuo zvijezde u svome sportu cijeli je život gorio od želje da odjene ‘bijeli‘ dres i nastupi barem jednom...

- Ne mora to biti u Europi, rezultat je bitan, ali recimo tri minute u ligu protiv Dinama, e to bi me zadovoljilo - kazao je svojedobno Goran Ivanišević, osvajač Wimbledona 2001. godine, a danas trener Novaka Đokovića.

Priča je to koje su se sada sjetili novinari američke redakcije The Suna.

- Ja sam bivši osvajač Wimbledona koji je promijenio sport kako bi ostvario san, igrao u Ligi prvaka - pršti naslov na The Sunu.

Na stranici američkog portala šire se Goranove fotografije u Hajdukovom dresu. Ističu da ga je dočekalo 150.000 ljudi kada je osvojio Wimbledon, a odmah je potom i potpisao za Hajduk kojeg je vodio trener Nenad Gračan.

- Imao sam dva sna u životu, osvojiti Wimbledon i igrati za Hajduk - citiraju Amerikanci Goranovu izjavu.

Pojavila se priča da će Goran zaigrati protiv Ferencvaroša, ali nije. Kao ni protiv Dinama. Ostao je bez nastupa, ali ipak s potpisanim ugovorom za Hajduk. Ali je zato zaigrao za reprezentaciju svijeta na Maksimiru, na oproštaju Zvonimira Bobana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 22:41