StoryEditorOCM
HajdukNova akcija

Dok je Hajduk prvi, život nam je lakši! Nakon jaja, dok su ‘bijeli‘ na vrhu tablice jeftinija je i kava! Evo i gdje

Piše F. V.
16. prosinca 2023. - 17:26

Facebook stranica ‘Dnevna doza prosječnog Dalmatinca‘ objavila je fotografiju jednog splitskog ugostiteljskog objekta koji je postavio neobičnu reklamu ispred svog štekata, a na kojoj stoji.

- Dok je Hajduk prvi, sve kave 1,50 eura!

Točnije, umjesto riječi Hajduk, na ploči je bio čak i nacrtan grb Hajduka. Kako doznajemo, riječ je o palačinkarnici ‘Stari plac‘ na Splitu 3, točnije u Ulici Ruđera Boškovića. A neke su kavopije u ovo (pred)blagdansko vrijeme već taj prigodni popust iskoristile.

Sličan primjer već smo vidjeli i prije nešto više od mjesec dana. Tada je domišljati trgovac sa Sućidra Nikša Vrca u svojoj trgovini ‘Nina‘ stavio akcijsku cijenu jaja. Deset jaja kod njega košta dva eura sve dok su ‘bijeli‘ vodeća momčad SuperSport HNL-a. Tu akciju već je jednom pokrenuo 2019. godine, a ove ju ju sezone opet ‘oživio‘ kad se Hajduk ponovno probio na vrh ljestvice.

S obzirom da slijedi prvenstvena stanka uoči koje je Hajduk već ranije osigurao naslov jesenskog prvaka, sigurno je da su akcijske cijene kave i jaja – do daljnjega. Čak neovisno i o rezultatu nedjeljnog derbija s Dinamom u Maksimiru. A pobjeda Hajduka bi značila da će akcije definitivno malo duže potrajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:59