StoryEditor
HajdukPa ti vidi

Dok je Hajduk još u pregovorima s Gambijcem: bivši trener Bijelih Joan  Carrillo vabi Barryja u Mađarsku

Piše Slaven Alfirević
26. ožujka 2020. - 08:23
Vojko Bašić/Hanza media

Bassel Jradi je na tragu dogovora s Hajdukom i da ne bi virusa već bi Hajduk objavio nastavak suradnje s Libanoncem iz Danske koji je u Split stigao iz Norveške.

Međutim, oko drugog člana temeljnog veznog spoja na sredini terena, a to je Hamza Barry opet se plete - MOL Vidi. Klub koji je bio poznatiji kao Videoton ponovno je u utrci e da mu se Hamza privoli.

Pisali smo to i zimus, tada je bio problem odštete, prepreka koliko će se platiti Hajduku. A sad na ljeto te prepreke - nema. Hamzi istječe ugovor.

Iz Hajduka su cijelo vrijeme govorili kako s Barryjem pregovaraju i blizu su dogovora o nastavku suradnje, u to ime Hamza redovito konzumira svoju posljednju godinu aktualnog kontrakta s „bijelima” bez melodrame pod naslovom „ako ne produžiš, nećeš dalje igrat”.

A dalje ćemo vidjeti. Premda je u ovom razdoblju ne „kiselih kukumara”, nego „ustreptalih virusa” bespredmetno govorit o tim stvarima nogometne svakodnevnice, jer pogon je zaleđen i čekamo cjepivo, eto neka bude notirano kako bi na ljeto Hamza Barry doista mogao kod Joana Carrilla i Marka Futacsa. Dvojca s kojima dijeli i dio karijere u „bijelom”. A ne produžit s Hajdukom.

Krajem ožujka ova pitalica više izgleda kao pogled u budućnost, kao – kviz. U kojem će klubu Hamza Barry nastavit karijeru, čim se proglasi nova sezona...

Hajduk ili MOL? Pa ti Vidi...

#HAJDUK#HAMZA BARRY

Izdvojeno

06. srpanj 2020 06:55