StoryEditorOCM
Hajduknajiskusniji

Danijel Subašić: Normalno je da šef mijenja, gleda, kombinira pravi sastav. Na mlađima svijet ostaje. Mi ih imamo dosta, a na njima je da rade, da se bore

Piše Slaven Alfirević
25. lipnja 2022. - 22:56

Danijel Subašić je branio prvih 45 minuta protiv Cluja, poslije je ušao Karlo Sentić. Subašić je pričao:

- Cijeli tjedan radimo baš naporno, po dva treninga svaki dan. Noge su teške. Travnjak isto nije bio idealan. Nije lijepo izgubiti utakmicu, ali hvala Bogu da nema ozlijeđenih. Idemo dalje u pripreme. Normalno je da šef mijenja, gleda, kombinira pravi sastav. Na mlađima svijet ostaje. Mi ih imamo dosta, a na njima je da rade, da se bore. I da se izbore.

Kakva je atmosfera, za vas kažu da ste dobri duh svlačionice?

- Sve je dobro između nas, sve super, a navijači nam daju vjetar u leđa. Sigurno će biti i lošijih rezultata, ali kad si skupa onda to prebrodiš lakše. Samo da nas ozljede zaobiđu – ponovio je Subašić.

Imate još prostora za napredovanje?

- Imamo. Kad se pogleda unatrag, pa mi smo kratko skupa, svi zajedno niti šest mjeseci. Dosta igrača je došlo, radi se selekcija. Ima rezerve, možemo biti puno bolji. Trofej? To je daleko. Ne može to ni Paris St. Germain obećati tek tako. Treba ići iz utakmice u utakmicu. Polako, sitnim koracima prema naprijed. Pa što nam dragi Bog da! Prošle sezone nam je dao kup... - kazao je iskusni čuvar mreže Subašić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 13:13