StoryEditor
Hajduklogičan korak

Daleko od očiju, ali blizu srcu: u parku 'Za sva vrimena' i jedno od najstarijih društava prijatelja Hajduka

Piše PSD
10. studenog 2019. - 17:02

Uoči utakmice Hajduk - Osijek Poljud su posjetili članovi Društva prijatelja Hajduka iz Siska. Motiv je bio jasan, došli su uplatiti 7.500 kuna kako bi DPH Sisak bio u parku Za sva vrimena.

- DPH Sisak postoji od 1966. godine, redovito održavamo Bile noći u našem gradu, aktivni smo u svojoj sredini u promicanju hajdučkih vrijednosti i logičan idući korak bio je da se uključimo u otkup dionica - prepričao je Igor Kraguljac, član Upravnog odbora DPH Sisak.

Siščani su posebno ponosni na to što je njihovo Društvo prijatelja uspjelo opstati više od pola stoljeća, premda su daleko od Splita i Poljuda.

- Daleko od očiju, ali blizu srcu. Znate, Sisak je nekoć bio snažan industrijski grad u kojeg su se doseljavali ljudi iz cijele bivše države i mnogi od njih su sa sobom doveli Hajduk u našu sredinu. Naravno, ima i dosta onih pravih Siščana koji su odavna navijači Hajduka - poručuju Siščani.

Za kraj su izrazili nadu da će ova njihova uplata potaknuti kako one pojedinačne, tako i navijače Hajduka okupljene u DPH-ove koji to još nisu učinili da se priključe otkupu dionica i ostanu uz Hajduk Za sva vrimena.

#NAŠ HAJDUK#TEMATSKI PARK#DPH SISAK

Izdvojeno

07. srpanj 2020 18:59