StoryEditorOCM
Hajdukjeste li tu?

Dajaku se vratio u Gattusov Hajduk, a njegova Leonie sada želi zaposliti petero Splićana; evo što treba mladoj mami

Piše Sport SD
6. rujna 2024. - 08:28

Otpisan, prekrižen, stavljen na transfer listu, ali onda i vraćen. Leon Dajaku opet je u kadru ‘bijelih‘. Možda će baš on biti Gattusov joker, iznenađenje iz ‘pota broj tri‘. Tamo negdje iz rubrike zaboravljenih da iznikne poput feniksa. Nije baš bo najgori u momčadi u protekloj sezoni, zabio je i neke golove, a dojam da da je ostao dužan.

Uglavnom, eto mu sada prilike, da se nametne u ovoj prošaranoj, šupljikavoj momčadi Hajduka. Nije se vratio sam, da, tu je i Yassine Benrahou, ali i Leonie June.

Dajakuova bolja polovica (malo riskiramo s ovim u vrijeme bespoštednog woke pokreta) Leonie dobar je dio ljeta provela izvan Splita, s obitelji, čekajući i ona rasplet. Da vide gdje će malena Nava koja je na svijet došla u ožujku i ona nastaviti svoj život. Uz Leona, naravno, ali gdje?

I eto, ostali su i oni na mjestu, u Splitu. A povratak u grad pod Marjanom sada je stvorio i nove logističke izazove za obitelj mladog Hajdukovog nogometaša, pa je Leonie odlučila na svome Instagram profilu potražiti pomoć od svojih splitskih prijatelja.

Leonie tako traži u Splitu frizera, pedijatra, fotografe, nekoga tko drži pilates s djecom, pedikera i najbolji dućan s organskom hranom. Eto prilike da se netko pronađe u nekome od ovih zanimanja i pomogne mladoj obitelji u usponu. Bit će i Leonu lakše igrati znajući da je Leonie pronašla prave ljude za svoj splitski život.

image

Leon Dajaku s partnericom Leonie, koja je odmah po njegovom potpisivanju za Hajduk i sama postala zvijezda

/Slobodna Dalmacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:47