StoryEditorOCM
HajdukU obranu naslova

Čustović uoči puta u Slavoniju: ‘Želimo osvojiti Kup i treći put zaredom, očekujem pun stadion. Promjene? Vidjet ćemo...

Piše I. R.
12. rujna 2023. - 13:34

Pred Hajdukom je šesnaestina finala Supersport Hrvatskog kupa i ogled s Omladincem iz Gornje Vrbe. Prvi protivnik Bijelih slavonski je niželigaš, no opreza nikad dosta. Valja obaviti posao i sigurno proći dalje. Susret je najavio pomoćni trener Hajduka Adnan Čustović kojemu je ovo posljednja utakmica u glavnoj ulozi. Naime, poslije ovog dvoboja ističe kazna Ivanu Leki.

- Moramo ući ozbiljno u utakmicu i biti koncentrirani kao što smo bili na početku ove sezone. Želimo i obraniti naslov u Kupu, dvije godine zaredom smo osvojili. Zašto ne i treći put?

Hajduk u Vrbu putuje u jakom sastavu. Dokaz je to koliko su Bijeli ozbiljno shvatili ovu utakmicu.

- Još uvijek moramo vidjeti hoće li i kakvih promjena biti. Tek smo odradili lagani trening nakon nekoliko dana predaha. Vidjet ćemo s glavnim trenerom kako se pripremiti za utakmicu.

Iz Gornje Vrbe objavili su kako je na njihovu adresu pristiglo čak 10.000 zahtjeva za ulaznicama. Kapacitet stadiona je oko 5.000 mjesta. Jasno je, stoga, kako će mnogi ostati bez toliko željene ulaznice. No, jedno je sigurno – u Slavoniji se sprema prava hajdučka fešta.

- Puno je naših navijača u Slavoniji. Imali smo priliku to osjetiti kad smo igrali u Osijeku. Na našim treninzima u Vukovaru je bilo puno navijača. To je sjajna stvar. Očekujemo pun stadion i da nas povedu do nove pobjede – poručio je Čustović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 20:57