StoryEditorOCM
Hajduksjajan gol

Čudesnim golom mladi Durdov ‘zapalio‘ internet, navijači u deliriju; pogledajte majstoriju kaštelanskog bisera

Piše SPORT SD
9. srpnja 2024. - 14:51

Treniraju i igraju hajdukovci marljivo u Sloveniji, sve testira novi trener Gattuso, sprema momčad za naredne izazove i očekivanja.

Igrali su danas tako protiv ukrajinskog Rukha iz Lavova, posebno je bilo lijepo gledati utakmicu. Prva pobjeda na pripremama, igra je također bila dobra. Ipak, prijateljski je susret, pripremni, ne treba ove rezultate preozbiljno shvaćati.

Ali neka malo veselja, tri gola, tri mlada strijelca, Hajdukova budućnost. Pogotovo je majstorski zabio mladi Bruno Durdov, bilo je tada 1:1, vratio je Bijele u vodstvo. 

Stvarno sjajan gol, lažnjakom je prevario svog čuvara i neobranjivo zabio. Nema smisla trošiti riječi, pogledajte sami:

Bila je ova danas utakmica prilika za mlađe igrače da se pokažu, dobili su prvih sat vremena susreta. Gledali smo danas mladi Hajduk, a ponovno je pokazao Bruno svoju kvalitetu.

Durdov, Kaštelanin, Sućuranin, već u studenom prošle godine prvi put je trenirao sa seniorima, dobio je priliku nakon osam golova u 11 susreta u kadetskom uzrastu. Kao i otac Mate, pokazuje naznake velikog igrača. Počeo je u GOŠK-u iz Gomilice, već s devet godina primijetili su ga na Poljudu, doveli na drugu stranu Kaštelanskog zaljeva.

Odmah je privukao pažnju medija kada se priključio seniorima, a već u svibnju ove godine dobio je priliku u prvoj momčadi. Ubacio ga je trener Jure Ivanković posljednjih desetak minuta susreta protiv Varaždina.

Sada je najmlađi putnik među "hajducima" u Sloveniji, rođen je u prosincu 2007. godine. Najmlađi, ali ne zaostaje kvalitetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. kolovoz 2024 11:27