StoryEditorOCM
Hajduk‘ovo mu je mama!?‘

Čudesna majka Hajdukovog asa šokirala Engleze, The Sun se raspisao o njoj, navijači ne vjeruju da mu ona nije žena

Piše Sport SD
2. listopada 2024. - 16:11

Majka nogometaša Hajduka, Leona Dajakua, ostavila je obožavatelje u nevjerici nakon što su je zamijenili s njegovom - partnericom.

Vijest je poznati engleski tabloid The Sun prezentirao kao: "Bivši prvak Bundeslige i zvijezda Sunderlanda Leon Dajaku pojavio se pored svoje majke Blerte koja je ostavila obožavatelje u čudu nakon što su je zamijenili za njegovu partnericu, Leonie Dajaku."

Blerta Dajaku možda izgleda kao da ima 20-ak godina, ali zapravo je u 40-ima i nedavno je postala baka nakon što su Dajaku i njegova prekrasna partnerica Leonie June u ožujku dobili djevojčicu Navu.

Albanka s Kosova radi kao kozmetičarka, a na Instagramu ima 22.000 pratitelja. The Sun dalje piše kako je Blerta stekla status slavne osobe u Hrvatskoj, gdje njezin sin igra na poziciji napadača za splitski Hajduk.

Baka Blerta često dijeli djeliće djelića svog životnog stila u jet-setu na svom Instagram profilu. Glamurozne destinacije koje je posjetila uključuju Dubai, Maldive, Pariz i naravno Sunderland.

Reagirajući na društvenim mrežama, jedan je obožavatelj rekao:

- Ovo mu je mama, a ne njegova žena!?

Drugi je rekao:

- Brat izgleda starije od svoje mame.

Dajaku je jedan od tri Blertina sina. Rođen je u Njemačkoj, a s Bayernom je osvojio naslov Bundeslige 2020. nakon dva nastupa za bavarski klub. Dajaku se prvotno pridružio Sunderlandu na posudbi iz Union Berlina 2021., a zatim je sljedeće godine osigurao trajni transfer. Potom je sezonu proveo na posudbi u FC St. Gallen prije nego što je 2023. prodan Hajduku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2024 18:37