StoryEditorOCM
Hajduktrener pobjednik

Čabraja nakon pobjede na Poljudu: ‘Mogli smo utakmicu odvesti u mirnije vode i ranije‘

Piše K. M.
16. ožujka 2024. - 19:45

Lokomotiva je pobijedila Hajduk na Poljudu s 2:1 u 27. kolu HNL-a. Silvijo Čabraja nakon pobjede na Poljudu nije skrivao zadovoljstvo.

- Mislim da smo imali malo više mirnoće, da smo utakmicu mogli odvesti u mirne vode. Hajduk do pred kraj nije apsolutno ništa stvorio. Krenuli su tad nabacivanjima prema Livaji koji je top igrač i stvarao nam je probleme. Mogu samo čestitati svim igračima na želji, žaru i volji koju su pokazali danas - rekao je Čabraja u uvodu i dodao:

- Mogu kazati da u prvom dijelu nismo imali tu završnicu. Da su se igrači bolje spojili i bili točniji pasovi bilo bi bolje. Neki igrači su imali čiste udarce, ali nisu realizirali. Čak je u drugom poluvremenu i Čop bio u situaciji za gol. Nezadovoljan sam time što smo to mogli izrealizirati.

Lokomotiva ovo proljeće ima samo jedan poraz.

- Ovo proljeće definitivno skupljamo bodove. Ja nisam nezadovoljan ni s jeseni. U dosta utakmica smo vodili pred kraj pa i tu u Splitu. Što se tiče igre ove sezone ja nisam nezadovoljan.

Pitalo ga se i je li mu ovo najdraža pobjeda.

- Svaki put me pitaju koja mi je najdraža pobjeda. Meni je i ona protiv Rudeša bila draga ne podcjenjujući ni Dinamo, ni Hajduk, jer sve su to tri boda. Naravno da nije prvi puta da smo slavili na Poljudu, a nadam se ni zadnji.

Europa?

- Nadam se da ćemo izgurati do kraja. Ušli smo u četiri i u Kupu, možemo ganjati Europu. Dugo je još do kraja. 

Hoćete li prihvatiti klupu Dinama ako vas pozovu?

- Ne razmišljam o tome. Ja sam dijete Lokomotive i mogu kazati da mi je taj klub iznad svega. No, svaki čovjek voli napraviti iskorak i otići u veći klub, a hoće li to biti Dinamo, negdje drugo u Hrvatskoj ili u inozemstvu - zaključio je Čabraja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:19