StoryEditorOCM
Hajduk‘može i bolje‘

Boro Primorac uoči nove sezone: ‘Svi žele igrati u Hajduku, znaju da smo ozbiljni‘

Piše SPORT SD
6. srpnja 2023. - 13:47

Šef Akademije Hajduka Boro Primorac je u prvom obraćanju u novoj sezoni za Hajduk Digital TV potvrdio promjene u klubu, najviše je u fokusu imenovanje novog trenera juniora Tonija Golema, koji je naslijedio Marijana Budimira.

- Ima novih imena, imamo novog trenera, puno novih ljudi i igrača. Nadam se da ćemo nakon mjesec dana pauze svi biti odmorni i spremni za nove izazove. Iako je prošla sezona bila dobra, očekujem da ove osvojimo sve. Uvijek želiš bolje, ali i uvijek može bolje. Drago mi je da sezona počinje.

Juniori su protekle sezone imali povijesnu sezonu, iako nisu obranili naslov prvaka države, dogurali su do finala Lige prvaka mladih. Što se tiče ostalih uzrasta, pioniri su bili prvaci, dok su kadeti, kao i juniori, završili drugi.

- Ove sezone ćemo pokušati osvojiti te dvije titule koje su nam promakle. Bit ćemo i bolji u kadru, imat ćemo i više terena i mislim da ćemo jednostavno biti spremniji te da će se to odraziti u igrama.

Napominje da je i lakše dovoditi nove igrače zadnjih godina.

- Lakše je dovoditi nove igrače nakon prošlosezonskih uspjeha, svi vole igrati u Hajduku, svi žele igrati u Hajduku, znaju da smo ozbiljni i da želimo pomoći. Naša je dužnost svakog igrača napravit boljim.

Mnogi igrači koji su igrali u juniorima su već i napravili taj seniorski iskorak, a bit će ih još.

- Uvijek može bolje, tako mogu i oni. Zadovoljan sam Capanom, Sigurom itd… Može i bolje. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:19