StoryEditorOCM
Hajdukpatka ili je moguće?

‘Bombarderi‘ iz Perua tvrde da Hajduk traži njihovog vratara; zastupa ga poznati agent hrvatskih korijena

Piše Sport SD
11. lipnja 2024. - 13:53

Između svakog završetka sezone do prvog dana priprema, a nekad i duže započne takozvana sezona kisleih krastavaca. Tijekom tog perioda na površinu izviru svakakve glasnine, bilo da su u blizini ili daleko. Jedna od ovih dalekih koja je stigla do Poljuda je došla iz Južne Amerike. 

Na drugom kraju svita pojavila se informacija da se Hajduk zanima za 25-godišnjeg peruanskog vratara. Kako piše više medija s područja Perua, vratar Franco Saravia je navodno interesantan Hajduku, a neki pišu i da je stigla ponuda što je malo teže za povjerovati.

Na Poljudu još ne znaju tko će biti novi trener pa nema baš ni logike da se tome tko bude dovode igrači koje nije sam barem odobrio. Nema ni puno logike da će Hajduk dovoditi vratara pored Ivana Lučića i Lovre Kalinića koji bi trebali biti spremni za pripreme, a tu su još pod ugovorom na primjer Toni Silić, Borna Buljan i Karlo Sentić.

Inače, Saravia je prošle sezone bio drugi golman u Alianza Limi te je upisao ukupno 11 nastupa, primio 13 golova i 4 puta sačuvao čistu mrežu. Agent mu je inače jedan od najutjecajnijih na području Južne Amerike, a riječ je o Argentincu hrvatskog porijekla Fernandu Felicevichu koji je vodio i cijelu karijeru Alexisa Sancheza te ostvario niz milijunskih transfera s južnoameričkim igračima. Saraviu na Transfermarktu cijene na 450 tisuća eura, a nema podataka do kad mu traje trenutni ugovor s peruanskim klubom. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 13:54